Sprängningsolyckor får uppmärksamhet på Facebook

Det känns trevligt att min blogg har hamnat som diskussionsämne på en offentlig grupp på facebook för sprängare. Många intressanta kommentarer  eller vad tycks om denna.

” Jävla pajas, borde vara förbjudet att bara använda en parts uppgifter, det står inte ett ord om att folk skiter varningar och att dom äger fastigheter som egentligen borde rivas.”

Eller denna

”nej jag menar bara att ju mer uppmärksamhet sånt här får ju svårare får sprängarna, pga att folk blir mer uppmärksamma.”

Eller denna

”Varför sprida ut sånt här på sociala medier, onödigt.”

Eller varför inte denna

”Det värsta tramset jag läst på länge. Bloggaren har samlat sakliga publikationer tillsammans med ren fantasipropaganda. Det hade varit mycket intressant att se en arbetsplan för projektet vid karolinska utfört med simplex… jag hade framförallt velat se förslagställaren på platsen, helst med en cobra.”

 

Den här personen hävdar till och med att det är fantasipropaganda trots att alla inlägg finns länkade till artiklar.

Det är just detta jag vill få ut med min blogg, inställningen. Sprängare vill helst arbeta i det tysta. Att det sker mer än 30 tillbud om året eller att dynamiten flödar fritt verkar vara något som ingen ville kommentera. Det är skrämmande att se vilka kommentarer och inställningar en del har i detta inlägg.

Allt som ligger på denna blogg är länkat till artiklar och underlag finns för alla inlägg// Henrik

Lämna ett svar